تیراندازی به سوی دوستان در داخل کشور خطای استراتژیک است

تیراندازی-به-سوی-دوستان-در-داخل-کشور-خطای-استراتژیک-است

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش قوه قضائیه که صبح امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، ضمن تبریک هفته قوه قضاییه در تشریح شخصیت شهید بهشتی اظهار داشت:‌ شهید بهشتی دارای شخصیتی بود که می‌توان از آن بهره عملیاتی کرد.

رئیس قوه مقننه افزود: بی‌تردید شهید بهشتی استوانه استوار انقلاب اسلامی بود و ویژگی‌هایی در سلوک این شهید وجود دارد که امروز به عنوان نیازهای مهم کشور شناخته می‌شود.

وی با بیان اینکه شهید بهشتی یک انقلابی واقعی بود، تصریح کرد: او درد انقلاب داشت و نگران انقلاب بود و از قبل از پیروزی انقلاب این دردمندی در وجود او نهادینه بود.

لاریجانی خاطرنشان کرد: شهید بهشتی در سال‌های ۵۶ و ۵۷ در کنار شهید مطهری، شهیدباهنر، مقام معظم رهبری، آیت الله هاشمی رفسنجانی و آیت الله مهدوی کنی، روحانیت مبارز را شکل دادند و به دنبال ساماندهی آن با راهنمایی امام راحل بودند.

رئیس قوه مقننه تصریح کرد: ساماندهی به روحانیت و فعال کردن ساز و کاری که روحانیت بتواند تکفل امور انقلابی را داشته باشد بر عهده آنها بود البته این امری حائز اهمیت است و شهید بهشتی برای روحانیت سازمانی وسیع را ترسیم کرده بود.

وی گفت: روحانیت دارای وظیفه‌ای ذاتی‌ است که مسئولیت هدایت افکار جامعه را بر عهده دارد در عین حال به عنوان پشتوانه مهم نظام حائز اهمیت است البته بدون ساماندهی روحانیت این مهم امکان پذیر نخواهد بود اما در این جهت خلل‌هایی نیز وجود دارد.

لاریجانی ادامه داد: ‌شهید بهشتی در تأسیس نظام جمهوری اسلامی و مجلس موسسان قانون اساسی و بر روی شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی خصوصا اصل ولایت فقیه بسیار تلاش کرد و هنوز هم استدلال‌های او در مشروح مذاکرات مجلس دیده می‌شود.

رئیس قوه مقننه اضافه کرد: آن زمان تصویری از نظام جمهوری اسلامی وجود داشت و بر اساس آن چالش‌هایی هم در درون و بیرون از مجلس موسسان به چشم می‌خورد همچنین لیبرال‌ها و منافقین درباره مسئله ولایت ‌فقیه چالشهای بسیاری ایجاد کردند اما شهید بهشتی با زبانی معقول و استدلالی این موضوع را مطرح کرد.

وی بیان داشت: در سایر بخش‌های نظام جمهوری اسلامی یکی از کسانی که در تدوین قانون اساسی نقشی موثر داشت شهید بهشتی بود البته این میراث گرانقدر است و امروز باید این میراث را حفظ کرد و متناسب با شرایط و تجربیاتی که حاصل شده باید برخی مسائل پیش آمده را مرتفع کرد.

لاریجانی متذکر شد: شاید نیاز است مواردی که سرعت انجام امور را کاهش می‌دهند اصلاح کنیم البته این موضوع نیازمند تغییر در قانون اساسی است و معتقدم علاوه بر دغدغه‌های پیشبرد نظام و تلاش‌های انجام شده نقایص در امور مختلف وجود دارد که باید آن را برطرف کنیم تا این اقدام باعث کارآمدی کشور و نظام شود.

رئیس قوه مقننه یادآور شد: پایه‌هایی که شهید بهشتی در قانون اساسی به آن تأکید داشت از جمله اصل ولایت فقیه که باید از آن صیانت کرد چرا که باعث آبرو و عزت جمهوری اسلامی است همچنین بخشهای دیگر باید سازگارتر شود تا شاهد کارآمدی بیشتر کشور باشیم.

وی گفت: شهید بهشتی به درستی دریافته بود که اداره کشور بدون سازماندهی دقیق امکان‌پذیر نیست به همین دلیل یکی از کسانی که به تشکیل حزب جمهوری اسلامی تأکید داشت شخص شهید بهشتی بود همچنین بنده به یاد دارم که مانیفست حزب جمهوری اسلامی توسط شهید بهشتی و دوستانش تهیه شد و آنها افراد را برای عضویت در این حزب فرامی‌خواندند.

لاریجانی تصریح کرد: دغدغه شهید بهشتی تدوین برنامه و تربیت کادر بود البته این مشکل رفع نشده است. احزاب در کشور ما چندان ریشه‌دار نیستند لذا وظیفه اصلی که تدوین برنامه و تربیت کادر است به درستی انجام نمی‌شود بر این اساس معتقدم دغدغه شهید بهشتی امروز هم به جد وجود دارد و کسانی که به دنبال رفع مشکلات کشور هستند باید در این مسیر اقدام کنند و تشکل‌هایی با کارنامه و روش روشن به وجود بیاورند.

این خبر در حال تکمیل است…

بدون پاسخ

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

در حال ارسال

 تمام مطالب از خبرگزاری های مجاز جمهوری اسلامی ایران بازخوانی شده و مسئولیت محتوای آن بر عهده منبع خبر می باشد. بازنشر مطالب با درج نام و لینک بازخوان آزاد است

ورود با حساب های شما

اطلاعات حساب خود را فراموش کرده اید