
اکبر نصراللهی استاد دانشگاه گفت : همه میدانیم که مردم مطالباتی دارند که بحق است. مشکل بیکاری، گرانی، آلودگی هوا و ساخت و سازهای غیر ایمن و… باعث شد مردم احساس کنند صدایشان جایی شنیده نمیشود، یعنی رسانهها که واسطه هستند بین مردم و حاکمیت این مطالبات را اعلام و پیگیری نکردند.
این استاد دانشگاه ادامه داد : اما وقتی میبینند مشکلات باقی است و روند حل مشکلات به کندی صورت میگیرد و در بعضی حوزهها حتی تشدید میشود، طبیعی است که باید اعتراض کنند و این اعتراض بحق است؛ نمیتوان این افراد را متهم کنیم که عامل بیگانه یا ضد انقلاب هستند.
نصراللهی افزود: رسانهها و بویژه صدا و سیما با دست خودشان مخاطبان ایرانی و اسلامی را به سمت رسانههای دیگر سوق دادند. به همین دلیل هم که یک کانال مجازی معاند در عرض ۳ روز مخاطبانش سه برابر شده است. اگر مردم صدا و تصویرشان را در رسانه داخلی میدیدند، دلیلی نداشت به سمت آنها بروند.
صدا و سیما به جای همگرایی، کینهپراکنی میکند/ نهادهای حاکمیتی رویه وحدتگرایانه خود را از دست ندهند
محمد کیانوش راد فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: هنر صداوسیما صرفا از بین بردن همه سرمایههای انسانی و افراد مورد اعتماد مردم است، صداوسیمای ملی باید در خدمت منافع ملی ایران باشد درحالیکه میبینیم کینهپراکنی آن تمامی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه صدا و سیما در عملکرد سیاسی و جناجی خود بعضا به جای همگرایی و وحدت به توزیع نفرت و کینه در میان گروههای اجتماعی مبادرت کرده است. صدا و سیما به عنوان یک دانشگاه میتواند نه فقط در مواقعی خاص و صرفا در هنگام بروز برخی از بحرانها بلکه به عنوان رویکردی همیشگی در جهت محبت و دوستی و از بین برنده کینه و نفرت اقدام کند.
ماینده ششمین دوره مجلس خاطرنشان کرد: ما باید بپذیریم که نهادهای حاکمیتی ضمن حفظ اختلافات میان خود نمیبایستی رویه وحدتگرایانه را از دست بدهند، متاسفانه ما شاهد هستیم نهادهایی که از سوی مردم و بر اساس رأی صندوقها روی کار میآیند، توسط برخی دستگاهها نه به صورت انتقادی بلکه به صورت تخریبی مورد تهاجم قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه نهادهای جمهوری اسلامی بیش از مردم به تخریب یکدیگر میپردازند، گفت: رویه تخریبی در میان نهادهای حاکمیت جمهوری اسلامی میبایست مسیر درست و کارشناسی خود را قرار بگیرد، نه به صورت تهاجمی و با بکارگیری ادبیات تند و خشونت کلامی که نتایج آشکار آن را به صورت غیر مستقیم در سطوح اجتماعی مشاهده میکنیم.
یک سینماگر: صداوسیما به جای حل ماجرا، بیشتر مردم را عصبی میکند
سید محمود رضوی تهیه کننده «ماجرای نیمروز» که امسال با دو فیلم «لاتاری» و «دارکوب» به جشنواره فیلم فجر خواهد آمد، در صفحه توییتر خود نوشت که به جای تلگرام و اینستاگرام باید تلویزیون فیلتر میشد، چون صداوسیما به جای حل ماجرا، بیشتر مردم را عصبی میکند.