
به گزارش بازخوان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مجتبی زینی وند افزود: هم اکنون بیش از ۵ هزار مرکز پیش دبستانی در کشور هیچ مجوزی از آموزش و پرورش ندارند و از سایر نهادها و سازمانها مجوز گرفته اند که این مجوز غیرقانونی است.
وی گفت: سامانهای از اول اسفند طراحی میشود و فعالیت خود را آغاز میکند که همه مراکز پیش دبستانی باید با مراجعه به این سامانه به احراز هویت و دریافت مجوز قانونی خود اقدام کنند.
زینی وند تاکید کرد: در صورت مراجعه نکردن مدیران مراکز پیش دبستانی غیرمجاز برای دریافت مجوز، فعالیت آنها از سال آینده غیرقانونی خواهد بود و ممنوع خواهد شد.
رئیس سازمان مشارکتهای مردمی آموزش و پرورش همچنین به شهریه سنگین برخی مراکز پیش دبستانی اشاره کرد و افزود: برای شهریه این مراکز الگوی مشخصی تعیین شده است که بر اساس هزینه تمام شده آن است.
زینی وند گفت: در صورتیکه مراکز پیش دبستانی، این شهریه مصوب را رعایت نکنند طبق مقررات با آنها برخورد خواهد شد.
وی همچنین به قانون شوراهای آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: طبق این قانون، شهرداریهای شهرها و مراکز استانها موظفند ۵ درصد از عوارض بدست آمده از نوسازی واحدهای مسکونی را به حساب آموزش و پرورش واریز کنند که این مبلغ واریز نمیشود.
زینی وند گفت: درسال ۹۵ کل عوارض پرداختی شهرداریها به آموزش و پرورش ۷۷ میلیارد تومان بوده و نسبت به سال ۹۴ که ۱۳۷ میلیارد تومان پرداخت شده کاهش بسیار چشمگیری داشته است.
وی از تهیه شیوه نامهای برای اصلاح عوارض دریافتی شهرداریها خبر داد و افزود: این شیوه نامه به وزارت کشور و شهرداریها ارسال شده است که امیدواریم بتوانیم بر اساس این شیوه نامه حق قانونی آموزش و پرورش را از عوارض نوسازی احیا کنیم.
زینی وند گفت: طبق قانون شوراها، آموزش و پرورش میتواند مدارس مازاد یا مدارسی را که کاربری تجاری دارند و در مراکز پر رفت و آمد هستند، به فروش برساند و از درآمد آن مدرسهای در همان منطقه و در محل مناسبی دایر کند.