چاقوی دولبه لایحه برداشت ۱.۵میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی/وزارت تعاون متولی اجرای لایحه می شود

چاقوی-دولبه-لایحه-برداشت-۱.۵میلیارد-دلاری-از-صندوق-توسعه-ملی/وزارت-تعاون-متولی-اجرای-لایحه-می-شود

غلامرضا کاتب در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به فعالیت های فراکسیون تولید و اشتغال  در سال جدید، گفت: جلسات مستمری برای بررسی لایحه برداشت ۱٫۵ میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی جهت اشتغالزایی در مناطق روستایی، عشایری و با الویت مناطق محروم و مرزی  برگزار شد.

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، افزود: به موازات قرار گرفتن این لایحه در دستور کار مجلس سعی می شود در جلسات فراکسیون با دعوت از صاحب نظران و همچنین طراحان این لایحه و کارشناسان وزارتخانه های دست اندرکار نقاط ضعف آن برطرف و لایحه جامعی در صحن علنی به تصویب برسد.

لایحه برداشت ۱٫۵ میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی همچون چاقوی دو لبه می تواند اثر گذار باشد

کاتب با بیان اینکه لایحه برداشت ۱٫۵ میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی بسیار حساس و مهم بوده و همچون چاقوی دولبه می تواند اثر گذار باشد، ادامه داد: در صورت اجرای صحیح و اصولی و با درنظر گرفتن شرایط کشور این لایحه می تواند به عنوان یک نقطه قوت در دولت دوازدهم مطرح شود و با اجرای ناقص و بدون قبول بار مسئولیتی نیز به پاشنه آشیل و نقطه ضعف نه تنها دولت دوازدهم مبدل شود، بلکه اثرات سوء و منفی آن سایر زحمات دولت را در عرصه اقتصاد تحت شعاع خود قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه مجلس به دنبال راه های دستیابی به اشتغالزایی و رفع بحران بیکاری بسیار  فعال و پویا است، یادآور شد: نمایندگان مردم به دنبال فرصت های طلایی برای ایجاد تحرک در زمینه اقتصاد و اشتغال هستند،  لذا به دلیل حساسیت موضوع و چگونگی اجرا باید بسیار موشکافانه و با درنظر گرفتن جوانب امر گام برداشت، تا همچون سوابق طرح های مشابه گذشته خطر انحراف از اهداف را کاهش داده و به صفر رساند.

ارائه تسهیلات ارزان با توجه به پتانسیل هر منطقه

وی افزود: لایحه ۱٫۵ میلیارد دلار در چندین حوزه فعالیت های مرتبط با حوزه های روستایی و عشایری از قبیل کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی و گردشگری روستایی و صنایع تبدیلی و همچنین صنایع کوچک در حال تعریف شدن هستند.

این نماینده در مجلس دهم، ادامه داد:امید است بخش های مختلف با توجه به پتانسیل های هر منطقه امکان در اختیار قرار دادن تسهیلات ارزان و کم بهره برای افرادی که قصد واقعی جهت ایجاد اشتغال و کسب و کار جدید را دارند، فراهم شود.

تلاش نمایندگان برای سهولت در دریافت تسهیلات

 وی با بیان اینکه تمام تلاش نمایندگان مجلس بر این بوده که سهولت در دریافت تسهیلات رخ دهد، اظهار کرد: به موازات آن باید نظارتی بسیار قاعده مند بر فرآیند هزینه کرد و محل مصرف این تسهیلات انجام شود، تا تسهیلات در چرخه خرید کالاهای مصرفی و غیرضرور مصرف نشده و به چرخه تولید برسد.

رییس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر ایجاد صنایع کوچک آن را رویکردی مثبت در توسعه کسب و کار های کوچک در کشورهای در حال توسعه و نیازمند اشتغال پایدار توصیف کرد و افزود: در شرایط فعلی که ما با انبوه فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار و نسل جوان جویای کار در هر سطوحی مواجه هستیم، لذا باید برای توسعه صنایعی اقدام کرد که میزان اشتغالزایی آن انبوه باشد و زنجیره ای از کسب وکار های کوچک را توسعه دهد.

ظرفیت های جمعیتی و سرزمینی ایران  برای توسعه و رشد اقتصادی کافی و مهیا است

وی ظرفیت های جمعیتی و سرزمینی ایران را برای توسعه و رشد اقتصادی کافی و مهیا دانست و ادامه داد: بزرگترین مشکل کشور این بوده که نمی تواند از داشته های خود به بهترین شکل موجود سود جوید و در نهایت از فعالیت اقتصادی همواره شکل های عظیم آن در نظر مان مجسم می شود، حال آنکه در دنیا صنایع کوچک و متوسط روز به روز در حال گسترش می باشد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بیشتر نمایندگان به دلیل بعد نظارتی و پاسخگویی پس از اجرا موافق هستند که وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی را به عنوان متولی اجرای این لایحه درنظر گرفته شود تا امکان رصد لحظه به لحظه توسط مجلس فراهم شود./

بدون پاسخ

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

در حال ارسال

 تمام مطالب از خبرگزاری های مجاز جمهوری اسلامی ایران بازخوانی شده و مسئولیت محتوای آن بر عهده منبع خبر می باشد. بازنشر مطالب با درج نام و لینک بازخوان آزاد است

ورود با حساب های شما

اطلاعات حساب خود را فراموش کرده اید