کنایه های روحانی در همایش قوه قضائیه: عده‌ای به تازگی توانسته‌اند کلمه رکود را ادا کنند / چند بار به دستگاه قضا دعوت شدم اما ترسیدم بروم / می شود چند روز قوه قضائیه را تعطیل کرد

کنایه-های-روحانی-در-همایش-قوه-قضائیه:-عده‌ای-به-تازگی-توانسته‌اند-کلمه-رکود-را-ادا-کنند-/-چند-بار-به-دستگاه-قضا-دعوت-شدم-اما-ترسیدم-بروم-/-می-شود-چند-روز-قوه-قضائیه-را-تعطیل-کرد

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در سخنرانی خود در همایش سراسری قوه قضاییه که امروز یکشنبه (۱۱ تیرماه) در سالن اجلاس سران برگزار شد، ایه هایی معنادار درباره مسائل روز کشور گفت.

رئیس جمهور در این همایش یاد و خاطره شهید بهشتی را گرامی داشت و تصریح کرد: اتهامات مختلفی در سال ۵۸ و ۵۹ تا روز شهادت شهید بهشتی به او وارد می‌شد و واقعا مظلوم‌ترین شخصیت به نام انقلاب اسلامی بود.

وی خاطرنشان کرد: جلسات مختلفی با حضور شهید بهشتی برگزار می‌شد و در آن جلسات مباحث مختلفی را مطرح می‌کردیم به یاد دارم یکی از نکاتی که مطرح شد آن بود که شهید بهشتی برای ارائه استعفای خود نزد امام راحل رفت زمانی که با ایشان مشغول گفت‌وگو بود صدای شعار جمعیت حاضر در حسینیه را شنید که برای امام شعار می‌دادند.

روحانی ادامه داد: در این زمان امام راحل به شهید بهشتی گفتند آیا شعار «درود بر خمینی» را می‌شنوی اگر این جمعیت شعارشان مرگ بر خمینی هم باشد برای من تفاوتی ندارد. به یاد دارم که شهید بهشتی با شنیدن این جمله امام راحل احساس خجالت کرد و موضوع استعفا را بیان نکرد بنابراین باید گفت که روح بلند امام راحل چنین شاگردانی را پرورش می‌دهد.

رئیس جمهور اظهار داشت: در جلساتی که با شهید بهشتی برگزار می‌شد حتی توهین‌هایی که به ایشان وارد می‌شد را بررسی می‌کردیم به یاد دارم در جمعی توهینی به مقام معظم رهبری شده بود امام متأسفانه این موضوع کم کم به جریان طبیعی تبدیل شد به طوری که در کوچه و خیابان، اجتماعات بزرگ، دانشگاه‌ها و مساجد بزرگان نظام مورد توهین قرار می‌گرفتند.

وی اضافه کرد: شهید بهشتی در برابر توهین‌ها سعه صدر نشان داد و به ما آموخت که هرچیزی را برای انقلاب و نظام اسلامی و حفظ آن تحمل کنیم و بدانیم اگر اخلاص داشته باشیم و برای خدا تلاش کنیم خداوند اجر بیشتری را به ما عنایت می‌کند.

روحانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما روزهای دشواری را پشت سر گذاشته، افزود: در اوایل انقلاب اسلامی گروهک‌ها تلاش می‌کردند انقلاب ما استمرار و استقرار پیدا نکند از این روز قدرت‌های بزرگ هم از آن حمایت می‌کردند اما مردم در کنار نظام و رهبر انقلاب ایستادند و شهدای بسیاری هم در این راه تقدیم کردیم که خوشبختانه توانستیم از آن دوران عبور کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: در جنگ تحمیلی به ظاهر یک کشور همسایه به ما حمله کرد اما پشت قصه بسیاری از ابرقدرت‌ها بودند، در هشت سال ما سخت‌ترین روزها را گذراندیم روزهایی بود که حتی ما به یک سلاح ساده سبک کلاشینکف نیاز داشتیم.

وی تصریح کرد: هیچ وقت یادم نمی‌رود در هفته‌های اول جنگ ما از یک کشوری یک هواپیما کلاشینکف آوردیم و همه چقدر خوشحال بودیم. چون تفنگ معمولی که در اختیار سربازان ما بود «تفنگ ژ۳» بود که سنگین‌تر است و کلاشینکف سلاحی سبک‌تر بود و با آن راحت‌تر می‌توانستیم در میدان جنگ تحرک داشته باشیم.

رئیس جمهور افزود: بنده از مهر و آبان همراه تعدادی از مسئولین نظامی و نمایندگان مجلس مسئول بررسی همه انبارهای نیروهای مسلح و مهماتی بودم، می‌خواهم شرایط سخت آن روزها را بگویم همه زاغه‌های مهماتی کشور و انبارها را بررسی کردیم و آمارها را دیدیم.

روحانی با بیان اینکه سپاه پاسداران و کمیته‌های انقلاب آن روز در میدان جنگ بودند ادامه داد: اینها گاهی به یک سلاح سبک و معمولی نیاز داشتند اما نبود مثلا خمپاه ۶۰ خیلی داوطلب داشت چون به راحتی روی دوش قرار می‌گرفت و بدون پایه استفاده می‌شد البته بردش کوتاه بود.

وی اظهار داشت: همه آمار ما می‌گفت که در تهران خمپاه ۶۰ در انبار نداریم وقتی در شیراز در یک زاغه مهماتی خمپاه ۶۰ پیدا کردیم از آنجا تلفنی با آیت الله هاشمی رفسنجانی صحبت کردم و گفتم خمپاه شصت را پیدا کردیم باور نمی‌کنید همه مسئولین و رزمندگان ما چقدر خوشحال شده بودند.

رئیس جمهور بیان کرد: الان طرف مدرن‌ترین سلاح‌ها را در اختیار دشمنان ما قرار دادند میراژ اف ۱، میگ ۲۵، سوپر استاندارد، موشک‌های برد بلند را وسط جنگ تحویل عراق دادند.

روحانی گفت: در اوایل جنگ عراق مقداری سلاح شیمیایی داشت اما سلاح‌های شیمیایی خطرناک را وسط جنگ در اختیار عراق گذاشتند. ما با مظلومیت ایستادگی کردیم و جنگیدیم و این مرحله دوم مشکل دوران انقلاب ما بود.

وی افزود: مشکل سوم دوران انقلاب ما طراحی برای فشار و تحریم کشور بود، جنگ هشت ساله تمام شد اما هنوز آثار جنگ هنوز وجود دارد از لحاظ حقوقی همه مسائل جنگ حل نشده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه بعد از حدود سی سال برخی از حقوقی که باید عملیاتی و اجرایی بشود، هنوز اجرا نشده است ادامه داد: تاکنون CBC تشکیل نشده، اروند رود لایروبی نشده و همه ابعاد قرارداد ۱۹۷۵ اجرا نشده است.

روحانی تاکید کرد: آثار یک جنگ هشت ساله ممکن است ۳۰ الی ۴۰ سال باقی بماند تا همه آثار آن برطرف بشود جنگ‌ها و معضلات بین‌المللی اینچنین است و یک روزه حل نمی‌شود.

وی ادامه داد: تا خواستیم اقدامات استقرار نظام را به پایان برسانیم جنگ بر ما تحمیل شد، تا ما رفتیم آثار جنگ را بزداییم و کشور را آرامش پیدا کند تحریم را بر ما تحمیل کردند.

 جهت مشاهده فیلم به لینک زیر مراجعه کنید

کنایه‌های روحانی در همایش قوه قضائیه و پاسخ لاریجانی + فیلم

این خبر در حال تکمیل است….

بدون پاسخ

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

در حال ارسال

 تمام مطالب از خبرگزاری های مجاز جمهوری اسلامی ایران بازخوانی شده و مسئولیت محتوای آن بر عهده منبع خبر می باشد. بازنشر مطالب با درج نام و لینک بازخوان آزاد است

ورود با حساب های شما

اطلاعات حساب خود را فراموش کرده اید